REFERENCA: Helena in Gašper Simončič, 23. julij 2011, gostilna Kovač                                       

Ocena priprave na poroko: 8
Upoštevanje želja mladoporočencev: 10
Ideje, predlogi: 10+
Ocena animacije na poroki: 10+
Izbor glasbe: 10+
Stik s svati in upoštevanje želja: 10+ (pohvala več oseb)
Ocena koordinacije po poroki: 8
Fotografije in posnetki: še nisva videla 🙂
Cena: 9

Skupna ocena: skoraj čista 10-ka 🙂

ARGUMENTACIJA
DJ DADY je skrbel za glasbo in animacijo na najini poročni zabavi konec julija v gostilni Kovač. Na dveh sestankih smo se dogovorili glede vseh podrobnosti in Dady je na zabavo prišel pripravljen. Upošteval je najine želje glede programa, ki je bil super. Midva sva uživala, prav tako vsi svatje – mlajši in starejši – vsi so bili navdušeni nad zabavo.

Začetni strah pred uspehom dj-ja (naši prijatelji in sorodniki večinoma najemajo ansamble) je po najinem prvem plesu izginil in vsi smo neizmerno uživali. Svatje so bili zadovoljni, ker je Dady upošteval njihove glasbene želje, zato je bilo vzdušje še toliko boljše. Všeč nam je bilo tudi to, da svatov ni silil na igrice (ki jih niti nismo imeli, saj smo plesali), ni jih izpostavljal in ni uporabljal ,,oguljenih” idej za dvig vzdušja (kot je vstajanje in pitje do dna, tolčenje po krožnikih …).

Dady ima super ideje za animacijo: prvi ples – mix sva sicer imela tudi sama v mislih, prav tako macareno, izkazal pa se je z idejo o striptizu za podvezico – vrhunska fora :), saj nevesta ne mara tradicionalnega šova s podvezico. Ženin se je zlahka vživel v vlogo, tudi pri vseh drugih točkah, čeprav je bil prej glede plesa malce zadržan.

Preplesala sva celo noč, ob gledanju posnetkov, ki so jih naredili sorodniki, pa se še vedno pošteno nasmejiva. DJ Dady je bil za našo družbo nekaj novega, pozitivnega. Odlično je tudi, ker zadevo poslika in posname.

Edini minus je njegovo pomanjkanje časa, saj se je težko uskladiti za sestanek. Če je to posledica njegove stalne zaposlenosti s porokami, potem je upravičeno 🙂

Za konec lahko napiševa, da je bila najina poroka v celoti čudovit dogodek in nama ni žal, da sva nekaj prihrankov namenila za rajanje s prijatelji in sorodniki. Zabava je bila nekaj posebnega, še ne videnega, kar je dalo pečat posebnosti celemu dogodku. Z veseljem se spominjava tega dne, s posnetki pa bo spomin trajen.

Helena in Gašper

HELENA IN GAŠPER POROKA 23.7.2011

Pin It on Pinterest

Share This