Za iskanje primernega šou-makerja oz. glasbenika sva z možem porabila kar največ časa. Na slavje sva imela povabljenih ogromno ljudi z vseh vetrov (mladi, stari, otroci, tudi iz različnih držav). Spraševala sva se kako ustreči vsem okusom; to lahko stori samo DJ. Ker nihče od poznanih še ni imel izkušenj z DJ-ji, sva temeljito pregledala forume, strani z glasbeniki, da bi našla pravega. Izbrala sva si njega J DJ DADYJA!

DADY je bil presenečenje za vse goste, ki so pričakovali band, ansambel; najbolj pa naju je skrbelo mnenje staršev. Upala sva na najbolje in dobila več kot to!
Pred slavjem smo se z Dadyem nekajkrat dobili, da sva mu povedala želje in pričakovanja. Vse si je skrbno zapisal; rabil pa je tudi nekaj najinih informacij s katerimi je vlekel rdečo nit skozi celoten večer – noč.

Kakor sva se na to noč naplesala, se nisva še nikoli. Dvignil nas je na noge že med večerjo, da smo skoraj pozabili jesti. In glede na to, da je bila najina poroka to leto peta po vrsti – zadnja od naše družbe, je na nogah stalo in seveda žuralo krepko največ ljudi. Pomagal nama je speljati najin prvi ples, s katerim smo nasmejali povabljene. Vsa družba je plesala, tudi otroci niso bili prikrajšani za žur, nekateri so celo malo dalj ostali ker so tako uživali. Prilagajal je glasbo glede na odzive gostov, kar je že prava umetnost za toliko ljudi. Tako smo se zabavali, da smo še njemu skoraj pozabili dati jesti. Animiral, zabaval in celo slikal nas je celo slavje, z eno celo pavzo – NORO 🙂

Tega večera ne bova nikoli pozabila, če ne drugače se ga bova spominjala s slik, ki jih je napravil med vrtenjem glasbe, skakanju po plesišču, ……..

Če bi še enkrat izbirala, že veva koga poklicati 🙂

Petra, Marko & Taj, (ki je bil takrat še v trebuščku)

PETRA IN MARKO POROKA

Pin It on Pinterest

Share This