Najprej ti pošiljava en lep pozdrav. Sicer z veliko časovno razliko bi se ti zelo rada zahvalila za celo vzdušje, ki si nama ga pripravil na poroki, ki je potekala 13.9.2008 v hotelu Mons v Ljubljani.
Če ti po pravici povem sem bila kar malo skeptična kako bo vsa ta stvar izgledala. Bila sem že na veliko porokah, na katerih so celotno zabavo vodili ansambli in nikoli DJ. Ampak takoj, ko smo se dogovorili za prvi sestanek sva vedela, da je to to. Hvala, ker si upošteval vse najine želje in dodal še veliko svojih idej, ki so se izkazale za fenomenalne. Vsi svatje, ki so bili na poroki so po koncu zabave dejali, da na taki poroki, ki bi se toliko žuralo še niso bili. Tudi midva sva bila več kot navdušena.
Zato, če bi še enkrat pripravljala poroko bi se 10000% odločila ZATE DJ DADY.
Zato ti še enkrat HVALA, da si nama pomagal pri najbolj odštekani poroki in poročnem plesu. Upava, da se še kdaj vidimo na kakšni poroki in skupaj zažuramo prav tako kot smo dne 13.09.2008. HVALA IZ SRCA!

LP, Alisa in Mitja Mӓrhtig

P.S. Zraven ti pošiljava še CD s poročnim plesom. Posnet pa je bil s fotoaparatom, zato kvaliteta ni prav dobra.
Upava, da se bo čim več parov odločilo za tako ”odštekano” zabavo in poročni ples. Pa povej jim, da bodo svatje več kot navdušeni nad nečim novim

Za ogled ročno napisanega komentarja klikni tukaj za ogled PDF datoteke : ALISA IN MITJA POROKA 13.9.2008

Pin It on Pinterest

Share This