Za DJ Dady-ja sva izvedela preko spletne strani ”Moja poroka”. Sam sem si sicer želel na poroki ansambel, Ana pa je vztrajala na DJju. In ker imajo ženske vedno prav …

sva se dogovorila za sestanek. Moji dvomi so se izkazali za neupravičene že po prvem pogovoru, saj se je izkazalo, da imava opravka s profesionalcem, ki ve, kako organizirati zabavo. Dady vrti poljubno glasbo, hkrati pa organizira še razne ”spremljajoče aktivnosti” kot so razne igrice in vse kar spada zraven k dobri poročni zabavi, najbolj pomembno pa je, da se cel večer ne ustavi niti za trenutek – ne on, ne njegova glasba, niti njegov fotoaparat. Dady vam namreč na koncu izdela še svoj CD s posnetki, ki jih zagotovo ne ujame niti vaš uradni fotograf.

Zabava, katere celotno organizacijo sva prepustila kar Dady-ju, je aksimalno uspela in še danes je predmet odobravajočih debat med povabljenci, ki so bili navdušeni.

Lastnik gostišča, kjer je bila fešta je priznal, da v 20 letih kariere take zabave pri njem še ni bilo. V dokaz pa lahko povem tudi to, da sploh ne vem, kaj je bilo za poročno večerjo, ker je bil tak žur, da nisem imel časa niti k mizi stopit. Skratka – DJ Dady-ja priporočam vsakomur, ki želi imeti res noro zabavo z glasbo po lastnih željah ter z obilo humorja in dobre volje. Bilo je ludo in nepozabno!

Ana in Simon

Pin It on Pinterest

Share This