Priprave na moj 40. rojstni dan so potekale skoraj brez problemov, dokler nisem poklicala DJ – DADY-ja. Namreč sem zvesta poslušalka Radia Aktual in mi je njihova glasba zelo všeč in zato sem vedela, da hočem tako glasbo tudi na mojem žuru.

Že oktobra (žur je bil junija 2016) sem mu pisala na njegovo spletno stran. Dady mi čez nekaj dni odgovori na mail in mi »naloži«, da je sicer še prost za moj željeni datum, ampak da pohitim, ker da se še nekdo zanima za isti datum. (Po moje to pove vsakemu – ha, ha, ha – kdo zna, zna).

Itak vsa v strahu hitro pokličem, ker cene valjda ni bilo v mailu. Nisem si niti v sanjah predstavljala kakšne so cene, ampak… Ko mi DADY pove cifro za špil sem mislila, da me bo kap. »Mater si drag, ku prasec«, sem si mislila, ma itak da mu nisem povedala. Zaključek, nisem dolgo razmišljala, sem ga ponovno poklicala in rezervirala. Niti malo mi ni žal nobenega EVRA, ki sem mu ga dala. Že na prvem srečanju sem bila navdušena nad njegovo sproščenostjo in tako je bilo tudi na žuru. Žur je bil res takšen, kot sem si ga zamislila. Pa še DADY in moj mož sta mi pripravila veliko presenečenje. Ker rada poslušam skupino VIGOR je DADY zrihtal, da me je pevec te skupine (Mario) poklical na njegov mobi in mi osebno, pred vsemi gosti čestital. Itak sem bila zelo srečna, da sem vriskala od presenečenja in veselja.

Skratka DADY je vreden vsega denarja še več. Priporočam ga vsem, ki si želijo dobre žurke.

DADY hvala še enkrat za

nepozaben žur za mojih

40.

Andreja

Ajdovščina, 7.7.2016

ANDREJA 40 RD JUNIJ 2016

Pin It on Pinterest

Share This