Kar nekaj časa sva se odločala, ali za najino poroko izbrati skupino ali DJ-a. še posebej zato, ker sva leto prej imela precej slabo izkušnjo z DJ-em na poroki. Vsekakor je prednost DJ-a, da glasba neprekinjeno igra, brez motečih daljših pavz, ki smo jim priča na porokah s skupinami. Vendar pa sva sama izkusila, da še zdaleč ni dovolj, da DJ zna vrteti glasbo, ampak je ključno, da je tudi dober animator. To, da DJ kot glavni akter večerne zabave, ne zna povedati več od uradnih navodil poteka poroke, je nesprejemljivo. Prav zato najina skeptičnost glede izbire DJ-a… A nikoli ne reci nikoli

Na koncu sva ob vseh pritoževanjih o DJ-ih na poroki, tudi midva pristala na to… Kar se je izkazalo za najboljšo odločitev poroke!!

Na poročnem sejmu sva slučajno naletela na DJ Dadyja, ki sva ga sprva samo obšla, nato pa sva se le odločila, da mu prisluhneva. S svojo karizmo in komunikativnostjo, kar ga vsekakor loči od ostalih DJ-ev, naju je prepričal! Pozitivno naju je presenetil s svojo pripravljenostjo za sodelovanje – pred poroko smo se dobili na sestankih, kjer je upošteval najine želje, ne le glede glasbe, ampak tudi glede poteka samega poročnega večera. Vse si je skrbno zapisoval… Iz tega razloga naju na dan poroke niti malo ni skrbelo ali se bo poročni večer odvijal po načrtih – in res, za vse je poskrbel DJ Dady!

DJ Dady je bil res vsestranski – z glasbo je poskrbel, da je bilo na plesišču tako mlado kot staro, s svojimi animatorskimi veščinami je zabaval celotno druščino, hkrati pa je razbremenil naju, saj je ves čas komuniciral s strežbo in poskrbel za nemoten potek večera. Skratka, ne bi mogla biti bolj zadovoljna!

Za konec lahko le rečeva: »Hvala DJ Dady za nepozabno zabavo!«

Anja & Dejan

ANJA IN DEJAN

Pin It on Pinterest

Share This