DRAGI DJ DADY!

Od najinega dne je minil že dober mesec, ampak se še vedno zalotim, kako se z nasmeškom spominjam prav vsakega trenutka. Eden izmed najpomembnejših akterjev si bil seveda tudi ti!

Zakaj sva se odločila ravno zate? Priznam, pregledala sem ogromno ponudb in različnih ponudnikov (če sem iskrena, jih na tržišču ne manjka). Vsaka ženin in nevesta si želita najti dober kompromis med kvaliteto in ceno, ampak vse prevečkrat dobiš mačka v žaklju! Ti pa si naju navdušil že takoj na začetku: odlične reference, dolgoletne izkušnje in prepoznaven glas, skratka vse v enem. Piko na i pa je dalo naše uvodno srečanje: korektno si predstavil svoje delo, obenem pa dokazal, da obvladaš svoj posel. Najbolj nama je bilo všeč, da si nama pomagal z nasveti, izhajal iz svojih izkušenj, ob enem pa upošteval najine želje (no, zahteve, hehe) ter se prilagodil najinim potrebam, predvsem pa potrebam najinih svatov. Resnično sva ti lahko zaupala in to bodočemu ženinu in nevesti pomeni največ. Ko smo se ponovno srečali nekaj dni pred poroko, da dorečemo podrobnosti, sva vedela, da boš vse izvedel profesionalno.

Na poročni dan sem se tako zbudila z mislimi, da me čaka odlična žurka. Kot pričakovano si na prizorišče prišel pripravljen, pred prihodom svatov si postavil svojo opremo, potem pa prevzel skrbi za podrobnosti protokola. To mi je kot nevesti pomenilo največ, da nisem bila preveč obremenjena. To si namreč želi vsaka nevesta! Vzdušje na slavju je bilo fenomenalno: glasba po dogovoru, animacijski program – nekaj igric, vendar le tistih, za katere smo se dogovorili, nekaj štosov za popestritev in odlično sodelovanje s fotografoma. In največji dosežki večera: ples ženinovih staršev (neverjetno!), ples nevestinega brata (nikoli videno!) in ženinov striptiz, ki je bil vsekakor vrhunec večera. In da ne bodo ti trenutki pozabljeni, si jih za naju ujel na posnetke!

Dady, sigurno ni besed s katerimi bi se ti lahko zahvalila, da si prispeval k popolnosti najinega dne… Ampak naj ti v želji na ponovno sodelovanje še enkrat rečeva: »Hvala«!

Anja & Rene

ANJA IN RENE

Pin It on Pinterest

Share This