ZABAVA 40. rojstni dan z DJ – DADYJEM!

Ko sva sredi poletja z možem Petrom načrtovala zabavo za moj rojstni dan, si še predstavljala nisem kako bo vse skupaj uspelo.

Namreč, ko sva prišla do točke, da bo potrebno poskrbeti za glasbo in vse kar sodi zraven, mi je Peter predlagal Dadyja. Priznam, da sem bila skeptična. Nič mi ni bilo jasno, ker ga nisem poznala, Peter pa je njegov reden poslušalec. Seveda sem zaupala svojemu možu in poklicala Dadyja.

Že po prvem telefonskem klicu, sem imela dober občutek. Po najinem sestanku, pa so dvomi že izginili.

Končno je prišel dan za zabavo.

Najprej me je bilo strah, kako bodo stvar sprejeli moji gostje, ker so bili vsi navajeni, da na zabavah igra ansambel v živo. Vendar je bilo vse skupaj odveč.

Sploh ne najdem besed s katerimi bi opisala vse skupaj. Vrhunsko in nepozabno! Zabava je bila več kot čudovita. Glasba po moji želji in željah mojih gostov. Nobenih dolgočasnih pavz, zaradi katerih bi se gostje dolgočasili ali razšli. Enkratno povezovanje in humorni vložki Dadyja so še popestrili zabavo. Poskrbljeno je bilo tudi za svetlobne efekte in kakovosten zvok.

Moje zabave se gostje spominjajo, kot zabave, ki je že dolgo niso doživeli. Dobro vem, da se je bomo še dolgo spominjali.

Hvala mojemu Petru in seveda predvsem tebi Dady za nepozaben žur, ki je trajal do jutra. Ostal mi bo za vedno v spominu. In še nekaj!

Če si želite zabave, ki vas »ne bo peljala žejne čez vodo«, prepustite delo mojstru in pokličite Dadyja!

Še enkrat prisrčna hvala in upam ter vem, da bova še sodelovala.

Z lepimi pozdravi,

Brigita Grum

Grosuplje, 02.02.2013

BRIGITA 40 RD

Pin It on Pinterest

Share This