Najina izkušnja z DJ DADY-jem na poročni zabavi 17.5.2014

Se opravičujem, vendar ne bom upoštevala DADY-eve prošnje, da napišem mnenje s pisalom. Razlog je, da obupno grdo pišem in samo jaz znam prebrati za seboj 🙂

Sem Ines, po naravi sem »control freak« in ponavadi imam vso organizacijo v malem prstu 🙂 🙂 🙂 . Prepustiti najin srečen dogodek nekomu neznanemu je bil res velik izziv zame 🙂

Leta 2013 v juniju sva se z Jernejem odločila da greva v najinem skupnem življenju stopničko više in se odločila, da se poročiva.

Kot verjetno vsaka ženska sem vzela stvari v svoje roke in takoj začela z organizacijo, čeprav sva imela eno leto časa za vse priprave (datum poroke je bil 17.5.2014). v mislih sva (sem) imela popolno poroko z največjim poudarkom na nori zabavi do jutranjih ur.

Prvo sva pomislila na najem ansambla, vendar sva kmalu opustila to misel zaradi neverjetnih zgodb, kaj vse se lahko pripeti, če jih najameš (od prepogostih več minutnih premorov, do pijanih muzikantov itd.). za »muziko« sva planirala buget največ 1.300€ in takoj ugotovila da si ne moreva privoščit profesionalcev oz. glasbene skupine, ki nama lahko zagotovijo kvaliteto in odgovornost. Cene profesionalcev so se glede na člane skupine gibale od 2.500€ navzgor.

Da še na kratko razčistimo kaj je za naju profesionalec:

 • dolga kilometrina kar se tiče zabav na porokah in raznih zabavah
 • širok repertoar glasbenih zvrsti in hitov
 • organizacija in vodenje celotnega dogodka na zabavi
 • pitje alkoholnih pijač v zelo omejenih količinah

Začela sva razmišljat o alternativi, da najameva DJ-ja. Zgodba o iskanju se je ponovila: stric google nam je dal neverjetno veliko opcij koga najeti in zakaj. Da ne dolgovezim koliko klicev sva opravila in kaj vse so mi povedali, obljubili …bom prešla na dejstvo.

Z Dj Dady-em smo se spoznali preko telefona. Naš prvi telefonski pogovor je trajal cca. 40 min in takoj smo se ujeli. Razložil nama je par stvari glede njegovih izkušenj na porokah in kakšne so prednosti če ga najameš. Dobila sva ugodnejše ponudbe drugih dj-ev, vendar je pretehtal najin razum in lahko trdim da sva izbrala najboljšega.

Priznam na začetku mi je šel malo na živce zaradi »pametnih« in drugačnih nasvetov o samem programu, vendar so se na koncu izkazali za ZELO KORISTNE !!

Njegovo delo čez celo leto:

 • 2 x obisk pri nama doma da smo se pogovorili o samem konceptu poroke
 • mix pesmi za poročni ples
 • priprava in vodenje programa dogajanja na zabavi (od začetka do konca)
 • usklajevanje z lastnikom gostilne, kdaj je lahko hrana postrežena (njegov predlog: pavza med hodi)
 • organizacija metanja šopka in podvezice
 • slikanje in snemanje filmčkov
 • in še bi se dalo naštevati….

Na sami zabavi sva imela »neljuba« dogodka, za katera sem hvaležna da jih je speljal gladko:

 • fantje so me ugrabili tik pred glavno jedjo, tako se je dogovoril z kuhinjo da so malo počakali z strežbo in animiral goste med tem časom.
 • na željo naših staršev se je vrtela pol ure narodnozabavna glasba, vendar niso plesali. Plesišče je bilo naenkrat popolnoma prazno. Prišel je do mene s predlogom, da takoj spremenimo zvrst glasbe in povabimo mlado populacijo na plesišče. Lahko se pohvaliva da sva imela celo noč polno plesišče gostov. Res pravi žuuuuuuuur!!!
 • hvaležna sva mu, ker je edini posnel najin poročni ples!! Pozabila sva namreč naročiti, da naju nekdo snema med plesom 🙂

Najina zabava se je začela ob 20-tih in končala ob 6 zjutraj. Povabljeni so naju naslednji dan klicali, da je bila nora zabav. To je samo potrdilo da sva se popolnoma prav odločila in najela Dady-a 🙂 🙂 🙂

Glede na to, da imava z Jernejem res srečen zakon, mogoče Dady res prinaša srečo 🙂 🙂 🙂 (to mi je omenil v svoji predstavitvi)

Drage neveste: Toplo priporočam DJ-DADY-a, da boste brezskrbno uživale na vajini zabavi in ga zažurale skupaj s svati pozno v noč.

Lep pozdrav vsem in srečno družinsko življenje 🙂

Ines in Jernej Palčič

INES IN JERNEJ POROKA 17.5.2014

Pin It on Pinterest

Share This