Žur 50 – 60 let z Dadyjem              

Z možem sva načrtovala rojstnodnevno zabavo za 110 let. Le Koga naj vzameva za dober žur z glasbo. Imava dobre prijatelje katerih prijatelj je tudi DADY. Odločila sva se, da se dobimo in malo podebatiramo o najini žurki. Ker DADYJA nisva osebno poznala, sem bila jaz kar malo v skrbeh kakšno je njegovo vodenje žurke. Po telefonu sva govorila in kaj naj rečem, dobila sem dober vtis. Človek, ki ga še nisem videla, niti imela možnosti, da z njim osebno spregovorim. Pa preidimo k stvari, ki je najbolj pomembna. DADY je mojster za žurke. Njegovo vodenje je polno vicev, dobre glasbe, organizacija glede hrane je čudovita. Prepustiš kuhinjo njemu in ne skrbiš.

Tako, da to zgleda nekako tako: poješ – pleši – poješ – pleši, zabava na polno. Nimaš časa za dolgočasje. Vrhunsko in nepozabno. Tudi najini gosti so se počutili super in take žurke ne pomnijo, ker pač niso imeli pravega mojstra za žur. Vem, da nama je uspelo zadovoljiti goste. Vse skozi poslušam kako je bilo to super.

DADY, veva, da si dober žurer. Zato ti lahko rečeva samo to CAR SI. Tisti, ki pa mislijo drugače o tebi se zelo zelo motijo. Rečeva lahko z največjim zadovoljstvom HVALA TI DADY za nepozabno noč.

Jelka, Sašo

JELKA IN SAŠO 50 IN 60 RD

Pin It on Pinterest

Share This