Kot da se je dogajalo včeraj – za naju so vtisi in spomini na najin poročni dan še danes močni in prepričana sva, da bodo za vedno ostali.

Po čudovitem poročnem obredu v mestni hiši v Ljubljani, smo poročno praznovanje, dne 10.09.2011, nadaljevali v gostišču Jamarski dom na Gorjuši pri Domžalah.

Organizacijo in celotni potek zabave sva prepustila DJ Dady-ju. Glede na to, da je bila poroka maloštevilna, sva sprva mislila, da bova zadevo vodila sama. Izkazalo se je, da bi bil to prevelik zalogaj tudi za naju, saj je bila najina naloga na najin poročni dan le sproščeno uživanje v najinem dnevu, večeru in noči.

Po tehtanju o izboru glasbe na zabavi sva ugotovila, da želiva imeti zadevo izpeljano profesionalno, brez izvedbe glasbe po trenutni vokalni in instrumentalni pripravljenosti in usposobljenosti izvajalca. Tako sva najem glasbene skupine ali dueta kmalu izključila.

Dušan se je spomnil, kako so ga včasih v družbi DJ Dady-ja žurali v domžalski diskoteki. Stopil je z njim v kontakt in ideja je kljub začetni zadržanosti in previdnosti s strani Katarine kmalu prešla v izvedbo. Dady nama je predstavil par svojih poročnih projektov, razložil kako stvari potekajo, bil odprt za najine želje in predloge. Komunikacija med nami je potekala brez kratkih stikov, zamud in stresa.

Ob komunikaciji s teboj, Dady, sva se prepričala, da je tvoje delo na najvišji točki profesionalnosti. Hvaležna sva ti za vse nasvete glede poteka celotnega večera, za izbiro in izvedbo iger, animacijo zahtevnih svatov, izbor glasbe po okusu vseh prisotnih. Hvaležna sva ti zato, da sva lahko ta dan, večer in noč odložila vse skrbi v povezavi z najino poroko in v njej preprosto uživala in se predvsem zabavala v družbi najinih najbližjih.

Takoj po poroki sva od prisotnih svatov prejela le pohvale glede organizacije in vodenja zabave. Vsak je v tem dnevu prejel nekaj zase; Katarina je ob tvoji pomoči od Dušana prejela čudovito presenečenje v dokaz neizmerne ljubezni, svatje so se dokazovali v igrah in blesteli v skupnih plesih, se do solz nasmejali humornim vložkom in te ocenili kot izredno prijaznega in pozornega človeka. Prav vsem prisotnim je čas na zabavi minil izjemo hitro, saj se je skozi celotno zabavo dogajalo toliko zanimivega, da je bilo kar naenkrat nedeljsko jutro. Tudi tisti, ki so ob prihodu na zabavo malo čudno pogledali, ko so ugotovili da jih bo zabaval dj, so odšli z mnenjem, da je bila zabava velika uspešnica in nekaj posebnega tudi zaradi tebe Dady. Da je na zabavi za kratek čas zaplesala in se glasbi prepustila tudi nama draga oseba, ki kljub svojim mladim letom načeloma nikoli ne pleše, je res velik dosežek in še posebej lep spomin. Hvala ti, ker si ga ujel v objektiv kamere in bo tako ostal zabeležen za vedno.

Iskrena hvala tudi za pripravo najinega glasbenega mix-a, spremlja naju vsak dan in nama s svojo živahnostjo obuja najlepše spomine na najin poročni dan.

Katarina in Dušan

KATARINA IN DUŠAN POROKA 10.9.2011

Pin It on Pinterest

Share This