Poroka z DJ Dadyem? He, he … NORO in NEPOZABNO!!

Ko sva se odločala za enega od najpomembnejših ”delov” najine poroke, izbira ansambla ali DJ-ja, je bila izbira težka, saj nobeden od naju ni pretiran ljubitelj narodnozabavne glasbe, DJ-ja pa tudi nisva poznala. Vendar sva se že zaradi dejstva, da je bila večina svatov mladih, odločila za DJ-ja in ni nama žal.

Seveda je bila težava izbira le-tega, saj dejansko nobenega nisva poznala, poleg tega pa sva si želela takšnega, ki bi znal tudi povezovati zabavo in animirati svate. Tako sva se po iskanju po spletnih straneh, branju raznih forumov in priporočilu prijatelja, odločila za DJ Dady-ja.

Izbira je bila 100% prava! Od začetka do konca je upošteval vse najine želje, na sestankih, kjer smo se dogovarjali podrobnosti, je predlagal ogromno svojih idej in izkušenj ter potek večernega dela svatbe, na koncu pa je vse izpeljal točno tako kot smo se dogovorili in še celo veliko bolje!

Tako kot smo se zabavali na najini poroki, vključno s starši in dedki in babicami, se nismo še nikoli. DJ je stopnjeval tempo z izborom pesmi in animacijo do popolne zabave, o kateri so svatje govorili še tedne!

Pa so ukradli nevesto, šopek in pričo! Ja, tudi to se je zgodilo in se je DJ odlično znašel in peljal zabavo naprej.

Da ne govorimo o rezanju torte in metanju šopka. Pika na i pa je bila podvezica (in vse kar je k njej spadalo), preveč pa nočeva razkriti 🙂

Cel dan nama je ostal v SANJSKEM spominu in k temu je definitivno pripomogel tudi DJ Dady!

Še enkrat hvala za nepozaben večer,

Katarina & Mitja

KATARINA IN MITJA POROKA SEPTEMBER 2012

Pin It on Pinterest

Share This