DRAGI DADY!

Naj takoj na začetku povem, da je beseda dragi na mestu in sicer tvoje storitve so zares drage, vendar še nikoli nisem naložila denar tako dobro kot tokrat – s povabilom tebe, da boš vodil zabavo mojega 50. rojstnega dne.

Bila sem ena najpomembnejših gostov na poroki svoje hčerke, kjer sem imela priložnost prvič spoznati tvoje kvalitete in način vodenja zabave na poroki. Običajno so poroke kar stresna zadeva glede poteka dogodka, ko pa sem videla, da profesionalno obvladaš, vse kar je pomembno na poroki (zabavni del), sem bila tako prijetno presenečena, da je v hipu padla odločitev pri meni, da boš vodil zabavo tudi na mojem praznovanju.

Tvoji pristopi so pravilni, saj se v svoje naročnike zelo poglobiš, s svojimi predhodnimi obiski preprečiš kakršnokoli zadrego na zabavi, saj se natančno dogovoriš glede protokola, tako, da potem zabava gladko poteka.

Tvoje izkušnje so neprecenljive, kar si dokazal tudi pri moji zabavi, saj si se maksimalno prilagajal trenutnim situacijam in seveda gostom.

Všeč mi je bil tvoj humor in zelo taktni komentarji posameznih situacij, tako, da sem bila nad tvojim delom popolnoma očarana in zelo vesela, da sem se odločila za tebe.

Povedati moram še to, da sem bila zelo navdušena tudi nad gostilno Pečarič, ki sem jo izbrala za kraj dogodka, saj je gospod Jure, s katerim sem se dogovarjala za gostinske usluge bil maksimalno prijazen in prijeten in mi s svojimi izkušnjami pomagal izbrati tudi odlično hrano. Njegovo kulinarično znanje je maksimalno.

Vajino sodelovanje je vzor, kako je potrebno zabavo in kulinariko povezati, da so gostje in slavljenec zelo zadovoljni.

Hvala tebi in Gostilni Pečarič za zelo prijeten večer in nepozabno zabavo.

Lidija

LIDIJA 50 RD 15.10.2012

Pin It on Pinterest

Share This