Sva hotela muziko ki bi bilo naju in svate všeč. Nisva hotela ansembel ki bi lahko samo igral pesmi ki so znali. Sva hotela dosti Ameriški, Britanski in Slovenski rock. Tudi nisva hotela ansembel ker vsak toliko časa, mora biti pavza. DJ Dady je igral muziko ali nas zabavo non-stop.

Moji starših sta prišla iz Amerike, tako da je trebalo govoriti tudi po angleško da sta razumela in počutila vključena. To je bilo zelo uspešno in je tudi vrtel nekatera komada iz petdesetimi leti za njih.

Sva srečala z Dady-em enkrat in je vzel čas da bi poslušal naših željah in zapisal, kateri pesmi sva hotela in kako da poteka zabava. Dady ima zelo velik izkušen in sva takoj počutila da je pravi mojster, ki je že imel izkušen z različnimi ljudi in različnimi stil porok in da lahko da sva brez skrbi za muzika, vodenje in animacije.

Sva bila zelo zadovoljen z DJ Dady-em. Je skoz bilo krasna muzika-tista ki sva naročila ali tiste ki so svate naročili v tistem dolg noč. Je vsi nas zabavo z vice in igre do zgodnjih jutranji ure. Se priporočiva DJ-Dady vsakemu.

Marja in Rick

MARJA IN RICK SLO-ZDA POROKA 4.10.2010

Pin It on Pinterest

Share This