Spoštovani Dady, ZAKON SI!

Še nekaj mesecev nazaj sem o moji rojstnodnevni zabavi vedela le to, da si jo želim, kje jo želim imeti in da si želim nor in nepozaben žur. Glasba, ob kateri bi se zabavali, mi je bila velika in edina uganka. Zelo rada imam namreč dobro glasbo in različne zvrsti glasbe (zabavna, narodnozabavna, slovenska, tuja, ex yugo, pop, rock,…). Seveda sem najprej razmišljala o kakšni glasbeni skupini. A ker so moja merila za glasbo kar visoka, sem kmalu ugotovila, da so mi nekatere skupine finančno nedosegljive, pri drugih pa sem povsod naletela na pomanjkljivosti, saj mi ne bi nudili vsega tistega, kar sem zahtevala in želela na svoji zabavi. Ob vsem tem mi je na misel prišel kateri od DJ-jev, ki bi vrtel glasbo v originalu, brez »fušanja«, takšno kakršno zahtevam. Seveda sem potencialnim poslala mail s povpraševanjem, a nekateri med njimi se nanj in na moje klice niso odzvali. Bil si prvi, ki se je odzval nanj in me kontaktiral. Zelo mi je bilo všeč, ko si predlagal, da se sestaneva, se spoznava in predstaviva jaz svoje želje in zahteve, ti pa seveda predstaviš svojo ponudbo.

Ko sva se dogovorila, da boš ravno ti DJ na moji zabavi, me je začelo v trenutku črvičiti v trebuhu. ZAKAJ? Ker v okolju, v katerem živim, nismo vajeni zabav z DJ-jem, običajno igra kakšna skupina. In ker nisem imela niti časa, da bi šla na katero od prireditev, kjer si ti vrtel glasbo, sem se ves čas tolažila z mislijo: »saj bo vse ok, umiri se!« od strahu nisem nikomur – niti najbližjim, niti povabljenim – zaupala, kdo bo moj »glasbenik«.

Prišel je moj »dan D«. Ves strah in vsi dvomi, ki so me do takrat razjedali, so se razblinili v trenutku, ko si prišel na dogovorjeno lokacijo. V tistem trenutku sem se sprostila in bila prepričana, da me čaka noro dober žur. In takšen je tudi bil. Imela sem noro dober žur, zabavo do jutranjih ur, imela sem točno takšen žur, kot sem ga želela. In s tem se je moja edina in največja rojstnodnevna želja izpolnila. Zabavali smo se prav vsi: tisti malo starejši, tisti srednjih let in seveda tudi otroci. In tudi tisti, za katere sem predvidevala, da jim glasba verjetno ne bo ugajala, so ostali z nami in se zabavali vse do jutra. Upam, da si se skupaj z nami zabaval tudi ti in se v naši družbi počutil prijetno. In kaj naj še rečem ob vsem tem?

SPOŠTOVANI DADY,

zdaj vem, da sem zadela tombolo, ko sem za svojo zabavo izbrala TEBE.

HVALA DADY, ker si mi pomagal uresničiti mojo veliko željo po nori zabavi.

HVALA DADY, ker si mi dal pri izboru glasbe možnost sodelovanja, ker sem lahko povedala točno kateri »komadi« naj se poleg drugih zavrtijo in katere želim slišati.

HVALA DADY, ker si mi dovolil prijeti v roke mikrofon in pred vsemi gosti zapeti ob tvoji glasbi, saj je petje to, kar resnično rada delam.

HVALA DADY, ker si bil skupaj z menoj najboljši povezovalec programa. Oba sva bila polna pozitivne energije, kar so čutili tudi moji gostje.

In naj povem še, kakšne so bile reakcije in odmevi mojih gostov. Naslednji dan so me klicali ali pisali sporočila, kot so: »Tvoja zabava je bila pa prava bomba!«; »Hvala ti, ker si me povabila. To je bila najboljša zabava v mojem življenju!«; Hvala ti za tako lep večer in noro zabavo, ki bo za vedno ostala v spominu!« Vse to in še mnogo drugih, seveda samo pozitivnih komentarjev, sem prejela.

Zato DADY: HVALA TI! To je bila moja prva rojstnodnevna zabava in prva zabava v tvoji družbi in prepričana sem, da ne tudi zadnja.

S spoštovanjem, Milena

MILENA RD

Pin It on Pinterest

Share This