Med pripravami na najino poroko sva iskala DJ-ja, ki bi znal narediti pravi žur. Odločitev, da bo to DJ in ne ansambel je padla že takoj na začetku. Prednosti kot so: ogromen izbor glasbe, nič premorov, izvajanje glasbe v originalni obliki itd. so naju prepričale, da se odločiva za DJ-ja.

Med iskanjem DJ-ja po spletu nama je v oči padla tvoja spletna stran in dogovorili smo se za sestanek. Dolgoletne izkušnje, pester program z vodenjem celotne ohceti, možnosti nastopa imitatorjev (Helence ali Elvisa), vrtenje glasbe za vse generacije, poseben animacijski program, slikanje ohceti … vse to in še več, naju je prepričalo, da sva se odločila zate.

Odločitev je bila prava. Bila sva zelo zadovoljna. Izredno si se potrudil. Tvoje izvirne in zanimive ideje, ki si jih prispeval k programu so še bolj popestrile celotno ohcet. Bil je res neverjeten žur vse do jutra!

Prav neverjetno je, koliko energije imaš in si jo pripravljen vložiti v svoje delo. Zaradi izrednega veselja in predanosti svojemu delu, ob katerem resnično uživaš, so rezultati odlični.

DJ Dady hvala ti! Želiva ti obilo uspehov še naprej.

Lep pozdrav, Mojca & Klemen

MOJCA IN KLEMEN POROKA

Pin It on Pinterest

Share This