Najina poroka z dj-jem Dadyjem

Tako kot vsak par, ki se pripravlja na poroko, sva tudi midva pričela z iskanjem pravega glasbenika, ki bi nam popestril poročno slavje. Iskala sva med različnimi skupinami in se spomnila tudi na dj-ja. Kmalu sva zasledila dobre novice o pravi fešti na poroki, ki jih naredi dj. Dady in si želela malce bolj kot običajno razvedriti najino celotno sorodstvo vključno z nama.

Zato smo se dobili na sestanku in dj Dady se je lotil zadeve kar resno. Midva sprva nisva bila ravno prepričana ali je dj prava odločitev za naju in hkrati tudi za svate, vendar na »dolgočasnost« večjega dela bendov z ustaljenimi (vedno istimi) komadi tudi nisva bila pripravljena pristati. Tako sva se odločila za dj Dadyja, s katerim sva se pred slavjem dobila še dvakrat, da uskladimo želje in približen redosled dogajanja.

Na poročni dan sva »vajeti« vodenja poroke prepustila Dadyju. Tu nama je bila zelo všeč njegova energija, profesionalnost in prilagodljivost v primeru kakršnekoli želje. Ves čas v pripravah na poroko sva se namreč potihoma bala, da bova zaradi najine zaposlenosti z organizacijo in zabavanjem svatov poročno slavje preživela preveč stresno in hkrati premalo sproščeno. Tako pa sva ga doživela popolnoma mirno in se nadvse zabavala. Naslednji dan sva se celo z začudenjem spominjala, da sva tudi med igrami popolnoma pozabila na tremo in zgolj uživala.

Tako lahko v zadnjih vrsticah samo pohvaliva dj Dadyja za njegovo delo. Pohvaliva njegov repertoar idej in veliko zalogo energije. Ob tem tudi veliko mero profesionalnosti nama je omogočil noro lep dan, večer, ki se ga bova vedno z veseljem spominjala.

Vsakomur, ki si želi zabave, ga priporočava

Neža in Borut

NEŽA IN BORUT POROKA 3.8.2013

Pin It on Pinterest

Share This