Najino doživetje z DJ Dady-jem

Najina poroka se je odvijala na čarobnem kraju ob ribniku in zato sva si seveda želela, da bi cel dan potekal čarobno. Želela sva si, da je tudi glasba del te čarobnosti in za to si poskrbel prav ti DJ Dady in ni nama žal.

Všeč si nama bil vse od prvega sestanka naprej, s teboj se je bilo možno zmeniti vse mogoče, upošteval si prav vse najine želje, ideje in norosti, bil si izredno prilagodljiv. Na sam kraj poroke si prišel že zelo zgodaj in sam poskrbel za vso profesionalno ozvočenje. S svojo raznoliko in pestro glasbo si poskrbel, da  so uživali in zaplesali prav si svatje, vseh generacij. Super je bilo to, da nisi bil tam samo zaradi glasbe, bil si tudi animator celotnega dneva in večera, bil si fantastičen voditelj in prav vse to skupaj je dalo pravo čarobnost najinemu poročnemu dnevu. Sami pozitivni komentarji so prišli tudi s strani svatov, všeč jim je bilo da ni bilo premorov in se je zabava odvijala skozi cel dan in noč.

Iskreno se ti zahvaljujeva za vse storjeno, za vso potrpežljivost, dobro voljo, prijaznost in nasmejanost, predvsem pa za to, ker si z nami vztrajal do zgodnjih jutranjih ur. Za naju si absolutno najboljši in najbolj izkušen DJ daleč naokoli in te iskreno priporočava vsem, ki si želijo noro dobre, dolge zabave.

Nina in Dragan

NINA IN DRAGAN POROKA

Pin It on Pinterest

Share This