Koga izbrati za dj-ja oziroma muzikanta na poroki, je bilo za naju z možem definitivno največje vprašanje, ko sva planirala poroko. Mož je namreč anglež in sva vsekakor želela nekoga, ki bo znal ravno tako kot slovenske goste, zadovoljiti tudi angleže. Že prej sva se bolj nagibala k izbiri dj-a, ko pa sva še malo prebirala po forumih in vseh pohvalah, ki sva jih videla o dj Dady-ju, sva ga seveda poklicala.

Po sestanku sva bila takoj odločena, da ga želiva na poroki. In lahko odkrito rečeva, da nama ni žal.

Bil je ZAKON, ZAKON, ZAKON!!! 🙂 Že takoj ob prihodu je med otroke razdelil balončke, kar se nama je zdelo posebej lepo, saj so se tako tudi otroci zabavali in niso ves večer čakali le na torto.

Mladi, stari, vsi smo bili ves večer na plesišču. Resnično žur do jutranjih ur.

Že na sestanku je poskrbel za to, da je imel vse pomembnejše osebe zapisane in jih seveda na poroki še posebej izpostavil. Tudi ideje, ki nama jih je predlagal glede animiranja gostov so bile odlične, še posebej možev striptiz, čeprav se je na začetku upiral.

Tako slovenci kot angleži so v večeru maksimalno uživali. Resnično je poskrbel za to, da je bilo plesišče vedno polno, pesmi pa seveda premišljeno izbrane.

Super pa je bilo tudi to, da smo imeli stalno občutek, da se skupaj z nami tudi on zabava saj je ves čas skakal okrog s fotoaparatom in lovil zanimive trenutke. Komaj čakava, da vidiva slikce.

Tudi starši so bili nad njim popolnoma navdušeni, tako, da ga je zdaj tudi mami najela za njeno 50-letnico prihodnji mesec. Vemo, da smo lahko glede zabave popolnoma mirni.

Vsi gostje so nama ob koncu poroke dejali, da na boljši poroki še niso bili in seveda gre zelo velik del zasluge za to tebi!

Dady hvala, res si NAJBOLJŠI!!!

Petra in Sam

PETRA IN SAM POROKA 8.9.2012

 

Pin It on Pinterest

Share This