Priprave na poroko so se vrstile ena za drugo. Polno idej v glavi, vse bi človek naenkrat. Sam sebe presenečaš, ne veš kaj bi bilo najbolje, skratka …NORO. Med vsemi zadevami, ki jih ni malo, je seveda pomembna tudi glasba, …

da žurka uspe fenomenalno.Midva sva se odločila, po pripovedi prijatelja za vrhunskega DJ-a Dady-ja.

Dobili smo se nekaj mesecev pred mojim srečnim dnevom. Že stik z osebo kot je on ti polepša dan. Humor, stisk roke in priklon ženski ti pove vse. Spoštovanje in profesionalno pristno druženje. Usedli smo se za mizo, spili kozarček in dorekli vse podrobnosti, kar spada k tako velikemu dogodku. Roka roki in zmenek je uspel. Na dan poroke se je DJ Dady pripeljal ob 12 uri na kraj kjer je potekala zabava (nevestin dom). Svatov še ni bilo, vse je pripravil sam (od zvočnikov…).

Ko sva se pripeljala na dvorišče naju je sprejel z poročno koračnico in z mikrofonom v roki, vse svate postavil v špalir in naju pospremil do središča.

Komentarji prekrasni, polni čutnih besed so ganile prav vse povabljene. Sledil je otvoritveni ples in zabava dolgo v noč. Plesišče je bilo do pete ure zjutraj polno. DJ Dady ni naredil niti enega premora, glasba non stop.

Boljšega kot je bila zabava z Dady-jem si ne bi mogla želeti. Vesela sva, da sva ga spoznala in prav zaradi tega nama je priredil še eno nepozabno žurko 29. 08. 2008 (30 rojstni dan neveste)…

Brez besed. TO JE TO ! ”60-90” TO JE DJ DADY, NE BO VAM ŽAL…

 

Petra In Primož

Pin It on Pinterest

Share This