Bež barva je mehkejša različica bele s privihom smetane in rjave v njej. V preteklosti je veljala kot pokvarjena bela, vendar je ta pogled zastarel in trenutno nemoderen.

Poročna dekoracija s belo barvo je lahko povsem trendovska, predvsem pa odlična izbira. Poročna dekoracija s bež barvo sporoča nevtralnost in stopnjo nepristranskosti. Čeprav je podobna beli je veliko bolj toplejša bogatejša in elegantnejša. Izbira kožnih odtenkov pri poročni dekoraciji spodbuja pomirjujoče stanje s kančkom elegance in prefinjenosti.

Uporaba bež barve bo ustvarila toplo mirno in čutno vzdušje. Hkrati pa sporoča občutek luksuza in kakovosti. Če ste za poročno dekoracijo in kot glavno barvo vaše poroke izbrali bež barvo, ta barva sporoča o vas, da ste resnično poštena in uravnotežena oseba z veliko merico empatije. Hkrati pa ste tudi nežni, prefinjeni in ljubeči.

Ste nekoliko elegantni v okvirih klasike in tradicije. Ljubite kakovost in razkošje v vsem, za svojo obleko, okolico, hrano…Ste potrpežljivi in v sebi nosite močan občutek vrednosti, ste zelo močna in samozavestna oseba, ki ne potrebuje gospodarja, da jo vodi. Nujno potrebujete občutek, da v svojem življenju lahko dobite mir in svobodo v vsakem trenutku, ko si vaše srce želi tega. Vsak občutek kaosa in stiske vas vznemiri. Zato je potrebno vašo poročno dekoracijo dodobra načrtovati in organizirati.

Kljub vsemu, da ljubite razkošje ste oseba, ki stoji trdo na tleh in si ne zakriva resnice pred očmi. Zvestoba in predanost je izredno pomembna za vas. To sta dve vrlini, ki ju najbolj cenite pri ljudeh. Ste zelo samozavestni in veste kar želite. Nobena oseba na tem svetu vam ne more vzeti vstran to kar vam je sveto. Mož vam bo moral veliko stati ob strani in verjeti v vas. Včasih bo pa tudi dobro da bo prišel do vas in vam rekel, pustite času čas..

Pin It on Pinterest

Share This