Za tebe Dady par besed:

Letnica 2014. Začetek mojih skrbi, pa vendar veseli dogodek, ki se mora lepo začeti in lepo končati.

Praznovanje Abrahama!! Zanima me kako velja tale oglas na radiu Aktual 60-90. Pokličem in prvi kontakt zvoni v prazno, a že po nekaj minutah klic nazaj. Dobrovoljni glas me pozdravi in se pozanima zakaj gre! Povem, da bom praznovala Abrahama in da rabim osebo, ki mi bo vse to organizirala in pomagala speljati žur kot se spodobi. Zmenjeno za sestanek – SUPER. Na sestanku poteka vse ok, še nekaj mailov in zadeva potrjena. Čas beži in prišla je tudi pričakovana sobota.

Dady se pripelje zopet poln energije – pozitivne, da ne bo pomote, raztovori svoje kufre in mašinerijo in žurka se začne. Dady kot dobri poznavalec skladb, dobri povezovalec, dobri organizator hkrati pa tudi prilagodljiv, se poda z nami v noro noč. Vse igrice, vse kar se je dogajalo je bilo izvedeno super, skladno z glasbo. Žurka je bila sestavljena z glasbo od narodno – zabavne slovenske glasbe, hrvaškimi hiti, dalmacijo in pa bosanskim kolom.

Skratka ne morem reči, da je bilo lepo, lahko pa rečem, da je bilo še več, bilo je NORO!! Vmes so se vrstile tudi glasbene želje, ki jih je Dady, če je bilo le mogoče, vključil v program. Tako je bilo lepo, da so se ure vrtele kot za stavo. Kar naenkrat se je začel delati dan, pa še vedno veselo rajanje. Ja, res je tako, kot si rekel: »Kolikor boste vi zmogli, toliko bom tudi jaz.«

Hvala ti, tudi na svoji poroki nisem tako uživala. In veš kaj Dady, najboljše od vsega pa je, da sem naslednji dan dobila nešteto message-jev, samih pohval: domačih, prijateljev, sodelavcev. Vsi so se naplesali, nasmejali, vsi so bili srečni.

Ko bo še kakšna velika žurka, bom imela v mislih tebe in upam, da se boš odzval.

Hvala za vse, naprej pa želim obilo pozitive še naprej in srečno v poslu!

Sabina

SABINA 50 RD 2014

Pin It on Pinterest

Share This