DJ DADY

ZADEVA: ZAHVALA

Zahvaljujem se ti za včerajšnje delo na mojem 50. rojstnem dnevu.

Zelo pomemben za uspeh ene takšne žurke je dober in odločen voditelj, ki zna motivirati ljudi, jih prebuditi in iz njih izvabiti tisto najboljše, kar je velika umetnost.

Hvala za presenečenje, ki si mi ga pripravil, moje življenje skozi glasbo in njene hite, kar pokaže, da si velik poznavalec, kar sem v srcu podzavestno čutila, čeprav te prej nisem v celoti dobro poznala.

Dady, ljudje so jokali.

Zanesla sem se nate in praktično brez tebe ne bi dobila tega kar sem si želela.

Dobro je tudi, da si mi predlagal še popestritev programa. Žal mi je, da nisva dobila še »Helene«. Mislim, da bi bila to še ena pika na i.

Meni je bilo veliko do tega, da vsak dobi nekaj zase, da bi se ljudje spominjali praznovanja, ko smo bili skupaj, ko nam je bilo lepo in smo bili pozorni drug do drugega.

Seveda pa je to moje praznovanje, ki naj bi čim bolj predstavljalo mene, kdo jaz v resnici sem in tukaj si mi profesionalno prišel naproti.

Glede na to, da se ukvarjam s praznovanji, lahko samo rečem, da lahko reklamiram tebe, ker je to nekaj za čemer lahko stojim.

V svojem življenju in pri delu, obožujem ljudi, ki kakršnokoli delo pač opravljajo, opravijo na najboljši možni način. Seveda pa jim bom tudi povedala, naj se odprejo in čim več sebe dajo v pripravo.

Naj te spremlja sreča in uspeh na vseh tvojih področjih.

Tatjana

TATJANA 50 RD 26.11.2012

Pin It on Pinterest

Share This