Ker na poroki nisva hotela imeti benda duo nikad čuo, sva se odločila za DJ-a. Mož mi je predlagal DADY-ja, ker ga spremlja še iz časov ko je DADY vrtel v diskoteki Life v Domžalah. Že na prvem sestanku smo se zelo dobro ujeli in DADY je bil najin. Ker nisva ljubitelja domačih viž in komercialne glasbe sva bila zelo skeptična na kakšno glasbo se bomo vrteli na poroki. Dady-ju sva povedala kaj naj ne vrti, za ostalo je poskrbel on in zažigal na polno. Glasba odlična, vodenje profesionalno in v glavnem vse oh in sploh.

Plesalo je mlado in staro. Naj poveva, da nismo rabili nobene igrice v programu (hvala bogu), ker so bili svatje non stop na plesišču. Hvala ti DADY za najboljšo zabavo na najin najlepši dan v življenju. Pohvale so drug dan kar deževale za najboljšo poroko EVER. Hvala ti za vse žulje na nogah.

Ker je bila rdeča nit poroke Tina ne verjame, se ti zahvaljujem za preobrat. Tina še kako verjame, da DADY lahko naredi najboljši žur. Tako sva bila zadovoljna z njim da sva ga rezervirala že za leto 2015 ko mož praznuje okroglo obletnico. Komaj čakam. DADY DADY mi te imamo radi.

Tina & Robert

TINA IN ROBERT POROKA 15.6.2013

Pin It on Pinterest

Share This