Najin poročni dan je bil prvo avgustovsko soboto. Kot vsi, sva tudi midva želela, da bi bil ta dan popoln in da ne bi šlo kaj narobe. K vsem tem pa seveda spada vsa organizacija, od izbire pravega poročnega kraja do poročne torte… tu nekje vmes je seveda tudi glasba, ki naj bi nas spremljala ves večer. Dolgo časa sva razmišljala, koga bi izbrala. Naj bi bila to narodnozabavna, moderna, hrvaška glasba…? Okusi so seveda različni in žela sva ustreči vsem. Kako bi bilo to izvedljivo? Po dolgem in tehtnem razmisleku sva se odločila za DJ-ja in sicer Dady-ja. Že po prvem snidenju z njim sva bila pomirjena in ta skrb je bila za nama.

Sam poročni večer je bil popoln in za to se morava zahvaliti tudi DJ Dady-ju. Zabavali smo se vsi, stari in mladi. Je tudi izvrsten moderator in ves čas nas je vzpodbujal in dvigal razpoloženje.

Mislim, da je bil na koncu že on malo utrujen, ker so bila nekatera dekleta tako razpoložena še ob štirih zjutraj in plesala na plesišču.

Skratka, če bi se še enkrat odločala, bi se sigurno odločila za DJ Dady-ja in ga priporočava vsem, ki se želite na svoji poroki tudi maksimalno zabavati!!!

TINA IN ŽIGA

TINA IN ŽIGA POROKA AVGUST

Pin It on Pinterest

Share This