Preden sva se odločila za DJ Dady-ja sva preštudirala kar nekaj drugih opcij, od bendov do dua in tudi enega drugega DJja.

Zakaj sva se odločila za Dady-ja?

Sigurno zato, ker je na naju naredil pozitiven in prepričljiv vtis. To sicer ne pomeni, da ga nihče drug ni (vsekakor drugi DJ ga ni). Nekako sva razmišljala predvsem, kaj je všeč nama in kako “zadovoljit” čimveč najinih svatov oz. drugače povedano 2 skupini precej različnih svatov. Prihajava namreč iz Ljubljane in Štajerske in navade, okusi ipd. so tu pri glasbi zelo različni. Poleg tega je bilo z obeh koncev povabljenih kar nekaj svatov tako mlajše (okoli 30 let) kot nekoliko starejših generacij (50+ let).

Za Dady-ja sva se sigurno delno odločila tudi zaradi njegovih izkušenj in posledično prepoznavnosti – nekako se nama je to zdelo še dodatno “varovalo”, da bo vse vredu. Tudi cena se nama je zdela vredu oz. sprejemljiva.

No in sedaj k odzivom: negativnih ni bilo; zanimiva je bila prva reakcija obojih staršev: enim je bilo preveč, drugim premalo narodnozabavne glasbe 😉 Ostale reakcije pa: malo starejši par iz Štajerskega konca je komentiral, da onadva sta se dovolj naplesala in da sta opazila, da so se mladi zelo zabavali; plesali so tudi taki (mladi), ki baje sicer nikoli ne plešejo in so bili navdušeni nad tem; dobila sva tudi komentar (s strani mladih), da jim je bilo všeč, ker se je Dady prilagajal publiki na plesišču: torej če je videl, da nek tip glasbe trenutno vžge, da jih veliko pleše, da je žur, je zavrtel še nekaj podobnih komadov (in ne tako kot baje delajo nekateri, da stalno menjajo zvrst glasbe).

Tudi povezovanje je bilo vredu oziroma tako, za kakršnega smo se vnaprej dogovorili. Nisva namreč želela nobenih igric, skečov ipd. oz. v res zelo minimalni obliki (na koncu smo izpeljali le kviz o mladoporočencih). V veliki dilemi (in to do konca) sva bila tudi glede striptiza ženina ko nevesti sname podvezico: no na koncu sva popustila in izpadlo je res super! 🙂

Skratka midva lahko iskreno poveva, da sva bila z najino “ohcetjo” zadovoljna, da verjameva, da je bil Dady za najino situacijo optimalna rešitev in če bi se odločala še enkrat, bi se sigurno odločila enako! 🙂

Urša & Slavko

URŠA IN SLAVKO POROKA JULIJ 2013

Pin It on Pinterest

Share This