Moram priznati, da je bila izbira DJ-ja na najini poroki velika dilema. Po dolgem času sva se vendarle odločila

… dogovorila sva se za sestanek z DJ DADY-em. Že po prvem srečanju sva ugotovila, da bo on prava izbira. Odločila sva se celo, da bo to najina skrivnost za svate, saj sva jih želela na dan poroke presenetiti. To se je res zgodlo. Nihče od njih (no ja, vključno z nama) si ni predstavljal, kako bo to vse skupaj potekalo. Kmalu nam je bilo jasno, da je DJ Dady zelo dober animator, da zna poskrbeti za odlično vzdušje, dobro razpoloženje gostov (starih in mladih) in NEPOZABNO ZABAVO.

Ob vsem naštetem nam nikakor ni zmanjkalo energije, tako da smo preplesali celo noč. Glasba je bila prilagojena vsem okusom. Plesali so celo tisti, ki nikoli ne plešejo.

… Najin dan se je zaključil popolno in to gre velika zahvala ravno tebi DADY. Povabljeni so bili navdušeni in še danes poslušava pohvale o dobrem in nepozabnem žuru.

Še enkrat hvala za super zabavo, mix za najin otvoritveni ples, odlično animacijo, fotografije in upoštevane želje. Hvala ti tudi za presenečenje, ki si mi ga pripravil in kateremu se še danes smejem. Upam, da ti to ob priložnosti lahko vrnem.

… Za vse tiste, ki ste še vedno v dvomih, mislim da je odgovor na dlani.

Dady je prava izbira za vse generacije!

Vanja & Jani

VANJA IN JANI POROKA 26.5.2012

Pin It on Pinterest

Share This